Servis racunara LINSIS - laptop | desktop | instalacija | održavanje

Preduzeća i pojedinci se u današnje vreme primorani da se oslanjaju na svoje računare i njihovu pouzdanost. Svaki trenutak, sat, dan, izgubljen zbog problematičnog računara znači i gubljenje novca. Zato vam je potreban neko ko će u svakom trenutku brinuti o vašem računaru i svesti to izgubljeno vreme na minimum, a to je ono što vam može pružiti servis računara LINSIS. Nudimo pristupačne cene servisa u Beogradu za servis desktop računara, servis laptop računara, održavanje mreže, održavanje servera i radnih stanica. Naš iskusni tim može da popravi svaki računar, bez obzira koliko je problem jednostavan ili složen. Nudimo servis računara u našem servisu na Novom Beogradu, ali i na terenu, u vašem domu ili kancelariji.

LISIS je servis racunara koji može da odgovori svim vašim potrebama za popravku racunara i održavanje racunara. Ako vam je potrebna instalacija operativnog sistema ili novih programa, zamena ili popravka komponenti na vašem racunaru, zaštita od virusa i optimizacija sistema, samo ciscenje racunara ili nešto zahtevnije kao instalacija i održavanja servera, umrežavanje vaših racunara, naši tehničari će zadovoljiti sve vaše potrebe. Primetili ste da vam je racunar usporen ili vas maltretiraju razne poruke nepoznate sadržine, ne čekajte poslednji trenutak. Naš tim će otkloniti sve vaše probleme, očistiti viruse, optimizovati sistem, servisirati hardver. Naravno, sve ovo, a i mnogo više, odnosi se kako na desktop tako i na laptop racunare.

Mi smo među najboljima u ovom poslu. Naša tehnička podrška će učiniti da vaš računar radi brže i i da može da ispuni sve vaše potrebe. Linsis ne samo da servisira vaše računare već vodi računa i o vašem hardveru, softveru i mreži. Naša specijalnost su mala i srednja preduzeća, za koje imamo gotove serverske sisteme za čuvanje podataka, bekap podataka, email, kontrolu pistupa internetu , 24h nadzor bitnih servisa, povezivanje nekoliko lokacija u jednu mrežu, bežično umrežavanje...

Kada vam je potreban servis računara, servis računara LINSIS će biti tu da odmah reši sve probleme na vašem računaru.

Vaše radno vreme je i naše radno vreme!

VAŠ RAČUNAR, NAŠA BRIGA! BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO!

sajt www.lajkujme.rs

mmsonsulting